fruwkawst

hoho här sitter jag och äter frukost framför datorn helt g33ky. Grejen är att Gateau's ost- och olivbröd kan vara det bästa brödet som finns. Try it out bitches!

sista sommarlovsdagen :o

Igår natt, även kallad den sista sommarlovsnatten, var jag så mån om att göra något extra och utnyttja tiden så mycket jag bara kunde, att det slutade med absolut ingenting. Så himla typiskt mig. Det kändes som om jag satt och väntade på något hela dagen, hela kvällen och hela natten, och eftersom detta något aldrig kom så gick jag och la mig skamligt tidigt. Jag orkade inte ens göra min nattliga yoga som jag har varit så flitig med de senaste nätterna.
   Så idag tog jag lärdom av mina misstag, och bestämde mig tvärt för att åka ner och ta årets sista dopp. Det kändes som en bra sak att göra på den sista sommarlovsdagen.
   Annars måste jag erkänna att jag är lite taggad på att börja skolan igen, för första gången i mitt liv. Förutom en gnutta pångest över allt jag inte gjorde, och allt jag faktiskt kunde ha gjort, under sommarlovet så ska det bli kul att träffa alla igen, och slippa just det där som hände igår. Att ha så mycket tid att jag inte vet vad jag ska göra av den, vilket ofta resulterar i ingenting alls. 
   Fast jag kommer sakna uppesittarnätterna med mig själv. Tur att natten är längre under vinterhalvåret.



(och här skulle det vara en idyllisk bild av skolan, men det hinner jag inte ladda upp)



Tjohej!

kanske det intressantaste inlägget någonsin!

Idag är det otippat nog Stagedive Day Out Festival i självaste Nykvarns folkets park, och jag hör (den s.k.) musiken ända hit. När jag gick och handlade så kryllade det av emos och dylikt i centrum och på Ica. haha. Jag roflade lite.
   Anledningen till att jag rörde mig utanför huset var att jag skulle köpa ingredienser till en morotskaka. Självfallet så failade jag med bakningen, men den blev faktiskt helt okej ändå. Och ungefär så har min dag sett ut. wiii! men sen brukar ju mina dagar börja när det blir mörkt också.


ashes to ashes

David Böwie! <3 pastellkritor och kol.


sandysreunion

HallellåÅdär! Igår/förrgår/torsdags/whatever träffade jag äntligen Mohme a.k.a. Emma i stora staden, eftersom det inte blev av den där andra gången. Vi beslutade oss att göra något så otroligt episkt som att gå till sketna Sandy's vid plattan, och dela på den episka stora kakan! Episkt nog så gick till och med gaffeln sönder när vi skulle dela den, och plastpiggarna for lika flinkt iväg, som back in the days. 
I nian var det här något vi gjorde sisådär en gång i veckan. : ) Det var mycket trevligt att ses, och ta igen förlorad tid, men det kändes som om vi skulle behöva stanna och prata minst dubbelt så länge. Jag hoppas vi kommer ses oftare framöver. 4 gånger per år är bannemej oacceptabelt!

  

hehe crasy_seriouZ^

Bilder från Fredrika

 

Ja bättre än så blev det inte..

updatez

Tja, oj, sjukt otaggad på att blogga egentligen men jag gör det ändå för sakens skull. Norrland var fint, förutom att jag led av extrem musikabstinens när min ipod dog lite abrupt sådär efter någon dag.
   Sedan jag kom hem för precis en vecka sedan har jag faktiskt gjort en del saker (sett från mitt perspektiv dådå), såsom lekt och sovit över hos palle två dagar i rad, varav en med hettan, gameat och bakat paj, väldigt mys. Därefter åkte jag till mamma och vilade ut lite, vartefter det var det Star Wars-tema hos maxi igår med standardpeepsen, som det inte alls blev så mycket star wars av utan fem avsnitt Dexter istället. Hursomhelst så var det lika trevligt som alltid, och jag kan inte låta bli att känna mig lite duktig som passade på att shoppa lite på vägen hem när jag ändå var förbi inne i stan, trots mitt ytterst sketna tillstånd och mina ringa två timmars sömn. Det är ju så fasligt omstädigt att ta sig in till stora staden nu när jag är hos min mor, så jag kände mig lite tvungen. Jag lider fortfarande av total klädbrist, och nu när skolstarten närmar sig kan jag ju inte gömma mig hemma i pyjamas länge till. Hittade faktiskt en tjusig sammetsklänning som jag desperat jagade runt efter i fem olika H&M butiker, varav den sista, just när jag höll på att kollapsa, episkt nog hade den i rätt storlek. (Om jag skulle hittat den i rätt storlek från början skulle jag antagligen tvekat och inte köpt den alls, men som ni alla säkert känner igen så blir viljan att ha något plötsligt mycket starkare om man inte kan få det.) Jag är i alla fall nöjd. Köpte en fruktansvärt onödig tröja/linne också av okänd anledning. Och hårfärg. Mitt hår är rosa för tillfället. 
   I morgon är det tänkt att Emma äntligen ska komma hit och sova över, och jag hoppas innerligt att inga planer blir ändrade för jag är fetpeppad och saknar kvinnan så galet mycket. Har inte träffat henne sen i maj, och det känns som vi inte har fått tid att verkligen umgås sedan vi slutade högstadiet, vilket är helt jävla sinnessjukt. Och på tisdag ska jag träffa Julia, utan godtagbara ursäkter denna gång hehe. Fett intressant inlägg må jag säga. Hejsålänge!


Vi blev förresten bjudna på picknick i tanto i måndags. stjälade bilden rakt av från palle, lite kul måste ni ju få det. det blev alldeles för lite dokumenterat av den här veckan..

RSS 2.0