soendag

JISSESAMALIA, FEM INLÄGG PÅ EN DAG? Det spårar ur...but that's a good thing eh?? .__.

Idag är det söndag, och som ni alla inte vet, så är det Amanos sista dag här på bloggen. I morgon tänker jag presentera en ny veckans konstnär! :D 
   hahahha jag vet att ni typ dör av nyfikenhet. Anyways, här några avskedsbilder! <3


Godnatt!     

LJUST.

Jag och mamma gick ut och åt grekiskt. Det var lite under mina förväntningar, men vad gör man.. finns inte direkt mycket att välja på här i byn. Klockan var över nio när vi gick hem och solen lyste fortfarande! Whoa likzom! Fikade. 
   Och nu ska jag gå ut på min lilla balkong och lukta på natten.


Nykvarns station i kvällsljuset.

VARMT.

Någon timme efter kyrkvisiten cyklade jag ner till stranden i hettan (hehe). Jag badade inte, vilket jag gärna skulle ha gjort. Låg i solen (!!!?!?!?!1), läste ut Låt den rätte komma in, smygfotade tanter och barn. Livet leker. haha.


   
Det är hit ni ska komma och bada med mig i sommar, kamrater! :)

Det finns fika..

Jag har varit i kyrkan idag. Den ni! Jag gick och la mig vid tolv på en lördag, gick upp halv åtta på en Söndag och åkte med mamma till kyrkan. (Vad fan händer?) Jag följde med för att titta på barnens framträdande under gudstjänsten. Hade inte hjärta att säga nej. Jag var ju tvungen att se mina fjärilar. Det finns fika.
   Satt till en början längst fram i kyrkan och läste om vampyrer medan mamma och barnkören hade genrep. Under gudstjänsten satt jag ner när alla stod, var tyst när alla sjöng, tittade ner i golvet när alla bad. Kan man bli mer malplacerad? 
   Sen bjöds det på korv, festis, tårta och något som påstods vara kaffe.
   Mamma svor hela vägen hem. Kom med en lång rad förklaringar till varför hon inte ville jobba med "de där jävla skitmänniskorna". Stackars mor. Hon tänker sluta.

           
Barnen var iaf söta :)

en fjäril som är blååå

I Fredags hade mamma bett mig hjälpa henne att klippa ut två fjärilar i papper och utsmycka dem, till ett framträdande med barnkören. En blå och en gul. 

   Visstvisst sa jag. 

   Igår hade jag inte gjort någonting. Läst, spelat lite piano, spelat lite munspel, kollat på tv, läst lite till. Dragit mig för att börja med fjärilarna. När mamma kom hem vid middagstid blev hon lite besviken över att jag inte ens hade börjat, och jag ursäktade mig med att jag hade trott att vi skulle göra de tillsammans. Prestationsångest. 

   Efter middagen plockade hon fram materialet och började på ett vikt papper rita upp ena halvan av en fjäril som hon sedan klippte ut. Jag tyckte den blev riktigt bra och sa, helt ärligt, att jag inte skulle kunna göra det bättre själv. 

  Hon fnös, men jag envisades med att låta henne klippa ut den andra också, och erbjöd mig att utsmycka dem istället. Gruvade mig, satt bara och tittade på den stora gula fjärilen, länge, i mån om att få en vision om hur den skulle kunna se ut. Ingenting. Jag sa att jag inte ville, inte kunde. 

   -Du som vet hur du vill ha det kan ju göra det istället, jag har tappat stinget för sånt här, sa jag och menade det verkligen. Hon blev något förnärmad och sa att hon hade frågat mig just för att hon visste att jag "hade lite öga" för sånt här. Det behöver inte vara något märkvärdigt! 

   Jag började mot min vilja ringla på glitter ur tuben längs fjärilens kanter. Det började bra. 

   Slutade med något av det fulaste jag någonsin gjort. Jag kunde inte ens utsmycka en fjäril, som några barn skulle vifta med i.. så många sekunder det tog att sjunga frasen "..en fjäril som är gul". Något enkelt bara, inget märkvärdigt. Och jag fick prestationsångest.

 

 


 

 


SkrivarN^

Mein gott vad jag är skrivsugen! Hela tiden! Inte undra på att jag är så äckligt aktiv här på bloggen. Kanske borde skriva en bok istället.



Wää

Svenska kyrkan är en av Sveriges sämsta arbetsplatser. Mamma överväger att säga upp sig på jobbet, på riktigt den här gången. Då måste vi flytta igen. Hon vill flytta ännu längre ut på landet, som om det här inte var off nog. Jag klagade och undrade hur jag skulle ta mig till tåget på morgnarna. 

Men då kunde du ju ta bilen, för du fyller ju 18 nästa år vettu!

Bilen? Jag? Det kom som en chock. Jag i en bil känns ofattbart avlägset, och tanken har aldrig ens slagit mig. Hur tusan gick allt så fort? Vill inte växa upp än. Vill inte vara määää. Vill vara liten och tjock, se lite mongo ut och ha en tjusig vit krage. Wää.



"UV"- V = D, det visste ni inte va?

Vi fick tre slutbetyg idag. Jag fick G i Matte B. Fyförtusan för den. Men grattis till Hettan som fick MVG dårå, grr.. (A) Som en räddare i nöden kom dock vår allra käraste Peter Hellman och meddelade att jag fått MVG i både Historia och Kulturhistoria. <3 Förresten så fick hela klassen MVG i Engelska. Galet awesome klass man går i då.. :'D
   Sen hade vi inga fler lektioner. Vi slutade efter lunch, men jag och Palle satt kvar i cafét i säkert två timmar, eftersom vi fick strötid över, båda två. Vi roade oss med att hänga gubbe, lösa rebusar och rita labyrinter åt varandra, toppat med Skissa & Gissa Live. Yeah!
   Därefter hade jag terminens sista pianolektion. Och nu ska jag duscha. 
   För det vill ni veta :)

 

Mattesnillet Henrietta.. och en väldans charmig bild på mig och Paul från allahjärtansdag :P

Ch-ch-changes

Känner ni igen mig eller? hehe. Jag gör det då inte. Jag är ju för tusan brun och blond och ler stort och har alldeles för smala ögonbryn? w00t likzom? Anyways, grejen är den att jag tänkte spara ut mitt hår igen. Jag vill antingen ha det kortkort eller långlångt; den här mellanlängden står jag bara inte ut med. Och eftersom det redan har växt ut en hel del så tänker jag låta det bli långt över sommaren. Sen kan jag ju alltid klippa av det om jag tröttnar. Vilket jag lär göra. Jag brukar inte stå ut med att ha samma frisyr eller hårfärg i över ett halvår och nu har jag sett ut som jag gör galet länge. Jag tråkar ut mig själv. Men eftersom rött är den enda färgen jag aldrig har tröttnat på så tänker jag behålla den tills vidare. Vad tros om min plan?

Jag, för sisådär 4 år sedan?

Senaste nytt!

Jag har spelat så mycket munspel idag att jag börjar få torra läppar. När jag reser mig får jag syrebrist och yrsel. Nu jäklar!

älsakr dte här klippet.

UpdateZ^

Den här bilden har blivit en kär folkfavorit bland mina verk på DeviantArt. När jag först började på den så var det meningen att det skulle bli ett realistiskt porträtt av Herr Bob. Men snart så lackade jag ur på den urtråkiga uppgiften och började förvränga hans vackra ansikte. Det slutade med en mycket personlig tolkning av referensbilden, nästan som en lindrig karikatyr. Det är alltid det impulsiva som blir bäst. 
   Jag hade knappast förväntat mig någon större uppmärksamhet över bilden och la inte ner mycket möda på tekniken, så nu har jag bättrat på den lite grann. Och eftersom det här är det enda jag har åstadkommit på senaste tiden så delar jag med mig av det. Jag vet inte om ni ser någon skillnad. Enjoyz!


Satan i gatan, Jag har tappat min själ!

En man stoppade mig på Folkungagatan och påstod att jag hade tappat något. 
Jag tittade mig förvirrat omkring men kunde inte finna något som var mitt. Det tog ett tag innan jag hörde vad han sa.
-Fattar du inte? Din själ!

Jag fattar fortfarande inte. Men en aning sårad blev jag allt.



Godnatt.

Jag får ju inte glömma hyllningen av herr Amano. Bonne nuit!



Tarboush!

Merhaba! Palle är tillbaka från Turkiet, och gissa vad hon hade med sig?! EN FEEEZ! Jag vet inte hur länge jag har velat ha en fez, men nu har min önskan äntligen gått i uppfyllelse :'D Tack ska du ha! <3
   Idag hade vi stadsvandring med Peter Hellman. Vi hade gått exakt samma runda förra terminen, men det fattade ju inte han. Så Jag, Palle och Hett smet iväg när han minst anade det och gick och tog en fika, följt av lunch :) Vi hade fezen på hela dagen och fick många blandade blickar. En karl började tillochmed berätta lite om fezens historia på tunnelbanan hehe. Dessutom hörde jag en hel del fniss om "..tarboush..türkiye.." bakom mig på hemvägen, höhö om de bara visste att jag förstod. Tack Dana! Sen bar det av hemåt, och jag hann till och med hem till Top Model (på bekostnad av franskan dårå...).
   Jag tror jag log konstant idag.

:D

NAW.

Bay!

(not so extreme) Home Makeover!

Happihappi :D Jag och mamma har tillbringat hela dagen med att möblera om, först där nere och sen i mitt rum. Ända sedan vi flyttade hit (snart ett år sedan) så har mitt rum varit lite sådär halvdant, helt okej liksom, men fortfarande inte riktigt rätt. Efter dagens makeover är jag supernöjd och saknar mitt rum så fort jag går ner för trappan. Det här lyftet var precis vad jag behövde. Så nu är det happy time inside my mind! <3 Jag är ungefär lika glad som modelldockan som står i mitt fönstre hehe. Det är galet inspirerande med förändringar som denna, och jag känner redan att min förlorade kreativitet sakta men säkert börjar leta sig tillbaka. Mitt pyssliga jag, som inte har härjat fritt sedan flera år tillbaka, har börjat uppenbara sig allt oftare. Titta bara på bild nr 4 till höger. Något sådant skulle jag aldrig förmå mig att göra för två dagar sedan.
   Vem behöver egentligen Ty Pennington när man har min mor? Tack älskade mamma <3 

Jag vet inte hur många av er som ens har sett mitt rum i nya huset, men ungefär så här ser det ut nu, fast way cosier! (Ursäkta crapkvaliten, men det var mörkt..) Fick en ny liten lykta också hehe :)

      

Buh-byes <3



Tillbaka till lugnet

Jag vill nästan ta tillbaka allt ont jag sagt om min lillebror Elis. Idag var det bara han och jag. Vi lekte att han var mamma och jag var hans bebis i säkert en timme, satans chill lek alltså haha. Och han lät mig till och med lyssna på mina nya skivor under tiden (I vanliga fall så går inget annat hem än ABBA och finsk pop). Naw likzom. Därefter gick vi ut och cyklade i kvarteren och allting var oväntat mysigt och trevligt ända tills han somnade framför Skrotnisse och vaknade med ett vrål som höll i sig ända till pappa kom hem två timmar senare.. Men annars så är han allt en kul prick, den där Elis. Och så är jag ju 1000 kr rikare nu. hehe.
   Jag är tillbaka hos min mor, eller på pensionatet, som min far brukar kalla det höhö. Väldans mysigt. Ska bli härligt att få sova ostört igen efter dessa fartfyllda arbetsdagar. Och jag hoppas att min kreativitet ska få liv igen på kuppen!

mamma.

Hm, tristaste inlägget hittils? Lawl. Hejdådå.

Dylanism

Bob Dylan hade tillägnats en hel hylla, från golv till tak, precis vid ingången på Bengans. Bob Dylan är den tredje mest sökta artisten på cdon.com. Bob Dylan spelas minst en gång om dagen i skolans café och blev hyllad i en artikel i Södra Latins skoltidning. Bob Dylan tar över världen. Varför tål jag inte när sånt jag älskar blir så poppis? Varför vill jag inte att så många andra ska lyssna på det jag lyssnar på? Förut var det jag och medelåldersmännen, nu är det jag och alla andra. Det är jobbigt att vara true fan och samtidigt kategoriseras in bland mängden. Jag borde vara glad egentligen. Finns ingen anledning till att inte vara det. Så himla fånigt av mig. Jag skäms verkligen, men det är så det känns. Skärpning.

Det finns förstås en anledning till varför Bobban är så stor som han är, och han förtjänar all uppskattning i världen. Klart som tusan att han gör. Och titta bara så fin han är. Typ den perfekta karln.



Och bara för att säga emot mig själv så tänker jag sprida hans musik vidare. För er som har missat den här geniala mannen så har ni en av mina favoritlåtar här. En liten hyllning bara. Jag tänker aldrig sluta dyrka Bob Dylan oavsett omständigheter. 


Och nu ska jag hajpa honom ytterligare genom att titta på No Direction Home. 

So I'll just say fare thee well.

Tim, Bob, Nick och Gustav

Yay nu kommer ett sånt där spännande inlägg om vad jag har gjort och köpt, för jag har faktiskt, tro't eller ej, både gjort och köpt nåt idag. Eftersom jag inte hade något bättre för mig så började jag dagen med att åka in till stan och möta pappa, Isak och Kati för att äta Shussi (höhö). Sushistället var emellertid stängt, så vi gick till det där nya fancy, moderna hotellet vid Centralen istället.. Jag åt en skagentoast om någon är intresserad hehe. Sen fortsatte jag, pappa och Isak, till "Sthlm Kaffe med Mjölk" på Drottninggatan och tog en fika. De hastade snart iväg, men jag stannade ett tag för mig själv för att smälta maten. Jag fastnade där i säkert 20 minuter. Har man Tim Buckley i öronen så blir det lätt så. 
   Sen blev jag så taggad på herr Buckley så jag gick till Bengans och köpte en dubbelskiva med karln. När jag ändå höll på så köpte jag en Nick Drake-skiva och DVDn "No Direction Home" om Bob Dylan. Jag köpte även en tavla av Klimt på Gallerix. Känner mig en aning som min slösaktige bror när jag bara köper massa saker sådär helt spontant. Inte helt likt mig. Men det är bra att jag lägger lite pengar på kultur och inte bara kläder, är det inte? Jag har genomgått en shoppingdepression den senaste tiden. Jag kollar aldrig på kläder nuförtiden, har börjat tycka att det är jättejobbigt. Det är ändå inget som passar längre. Och nu låter jag precis som min mor.



























Fina Tim med sitt fina hår. Ni kanske tror att jag googlar runt på krulliga sångare, men det är faktiskt en tillfällighet att Tim också har ett maffigt fro. En väldans glad överraskning blev det när jag såg det första gången : D

Goodbye (and Hello) hhöhö.



Tiden går

Hjälp. Jag är så aktiv här att jag blir lite rädd själv. Jag kanske skulle skaffa mig ett liv trots allt. Började på en bok igår och läste ut den samma kväll. Idag tipsade pappa mig om fem nya böcker, och det skulle inte förvåna mig om jag hade läst ut alla imorgon. Som väntat har jag princip inte rört en fena sedan jag vaknade, och nu är det middag och sen är jag barnvakt. Tiden går och jag bara ligger här. Hjälp.

Amano - Time

Yoshitaka Amano

HEJ. Jag har kommit på en ny grej. Varje vecka tänker jag introducera er en "veckans konstnär" (lite som dagens outfit, fast otroligt mycket häfigare). Jag börjar med Yoshitaka Amano, eftersom det är en av mina absoluta favoritkonstnärer. Amano är en japansk konstnär, född 1952, och är mest känd för sina illustrationer till spelserien Final Fantasy (och skäms om ni inte vet vad det är!!). Så här har ni några av mina favoritverk att dregla över. Enjoy, verkligen!
  





Fast oj, det kanske skulle ha blivit lite för många. Vi gör såhär istället; jag använder hans bilder hela veckan till att förgylla min blogg. Jag började ju faktiskt redan igår/natt. Men eftersom det redan är Torsdag så tillägnar jag honom kanske en vecka till, pga hans awesomeness.

Passa på och njut! Pözz.


Godmorgon

Nu har jag precis ätit frukost efter att ha vaknat. Jag hatar att gå upp såhär sent, ändå gör jag det varje ledig dag. Hela dagen försvinner och jag ligger oftast bara och såsar ända fram till middagen. Mina bröder är extremt jobbiga på morgnarna; det känns som att de står utan för mitt rum och skriker konstant från 8 till 11. Det gör de säkert också, och jag har i alla fall ingen lust att gå upp och äta frukost mitt i kaoset. Sedan, när lugnet väl har lagt sig, så behöver jag minst en timme att sova ostört, och vips så är klockan halv ett! Får ingenting gjort här hos min far.

 
Elis är värstingen. Man kan tro att han är harmless, men det är han inte. Tur att han väger upp det med att vara så söt.

Förresten, är det någon som vet om det går att svara på kommentarer här? Känner mig smått elak när jag inte svarar.
 
Hoppas er dag blir mer spännande än min!
 
Ciao : )


inspiration

Ibland får jag en sån himla lust att skriva. Det var den största anledningen till att jag skaffade den här bloggen. Innan hände det ofta att jag, utan att ens tänka på det, öppnade ett tomt dokument och bara började skriva; precis vad som helst. Det viktigaste var inte vad jag skrev utan att jag skrev. Jag tror det kallas inspiration, och jag är inte helt säker på vad det är eller var den kommer ifrån, jag vet bara att den så gott som alltid besöker mig på natten. Det är säkert mig det är fel på, men jag kan inte skapa förrän det blir mörkt ute. 

   Jag läste precis igenom mina gamla dokument, och hittade ett om absolut ingenting. Jag tror det började med John Travolta och spårade ut totalt i slutet om livsuppgifter och engelsk grammatik. Det är härligt när man tillåter sig själv att skapa utan syfte; något som jag i vanliga fall är riktigt kass på. Jag tänker för mycket på hur det ska låta och vem som kanske mot förmodan skulle kunna råka läsa det någon gång, och glömmer bort att faktiskt njuta av det. Prestationsångest är något som har präglat mitt skapande ända sedan slutet av mellanstadiet. Jag tror bestämt att det var då jag slutade rita och skriva för nöjes skull. Sakta men säkert börjar det emellertid släppa, och jag inser nu, att det enda sättet att utvecklas är att tillåta sig själv att misslyckas.



 

 

God natt. 


Fredag

Härligt med en skolvecka på två dagar :D Har fortfarande inte smält att det redan är helg, kanske på grund av på att jag har dessa små djävular att barnvakta varenda dag fram till lördag. grraa!

De är faktiskt lika farliga som de ser ut.


Gjorde i princip inget av betydelse i skolan idag, utom hade det väldans kul med Hett, vilket iochförsig inte är särskilt ovanligt. Tog avsked med en fika i akademibokhandeln. mys! <3

Ett önskemål jag fick igår om vad jag kan tänkas ta upp här på bloggen var mina kreationer, och här med lovar jag att lägga upp mina verk så fort jag gör något av betydelse. Just nu lider jag dock av kreativ torka, men jag hoppas att det snart går över, nu när det är långhelg och allt! (och om ni är alltför ivriga så kan ni ju alltid ta en titt här sålänge.)
   Ett annat var fler filosofiska funderingar i stil med egoismen, vilket gladde mig. Det är trots allt sånt jag oftast trånar efter att skriva ner, och mer ska det bli! Men jag tänker inte krysta fram något bara för att pleasa er, utan vad jag skriver lär variera från dag till dag beroende på vad jag känner för. :)
   Det känns dock som om jag har behov av att posta ett sånt här småtrist, allmänt inlägg om dagen. Lite som ett nyhetsbrev hehe. Men om jag/ni/vi har tur så poppar de lite mer inriktade och djupgående inläggen ofta upp senare på kvällen. 

Trevlig helg, gott folk!

fail

åh åh det där var ju den ultimata excusen för att klämma in en egobild! *phail*. Fast det är iofs en annan form av egocentri.. men när jag ändå är i farten likzom. Here you goez!

hehe.

För övrigt så har jag kommit fram till, kvick som jag är, att jag var extremt självgod när jag var liten (eller ända upp till femman haha? :/). Det var väl något vi hade utvecklat i vårt lilla tjejgäng eller vad tror ni, kära mellanstadievänner? Minns ni hur vi alltid tävlade om vem som var bäst? Jag tog en titt i min ritbok från fyran för ett tag sen, och det står att jag, även kallad "Proffset", är bäst minst på var tredje sida.. 
   Dessutom var jag en riktigt dryg jävel mot mina kära och min omvärld där ett tag. Jag skäms en aning, och passar på att be om ursäkt för alla som faktiskt tog illa upp. <3 Förlåt. Jag ser faktiskt annorlunda på saker och ting nu.

Hej så länge, kamrater!


Egon

Har ni tänk på hur otroligt egoistisk människan egentligen är? Ingen människa gör någonsin något för någon annans skull än sig själv. Basically. 
   Men vadå, vad är en god gärning då? -En god gärning får visserligen mottagaren i fråga att bli glad, men gynnar även din egen ställning hos den här personen. Om du ger någon en komplimang så vill du att personen ska veta vad just du tycker. Om denne redan har fått höra precis samma komplimang från någon annan, och du vet om det, så säger du den ändå, inte sant? 
   Okej, och om man gör en indirekt god gärning, dvs att inte konfronterar personen utan se till att han/hon får det bättre på din egen bekostning, utan att visa det? -Well, antingen så får du dåligt samvete om du inte gör det, eller så mår du själv bättre av att göra någon glad. Om det är någon i din närhet som är deprimerad och du indirekt försöker muntra upp personen, så beror det på att du själv lider av att denne mår dåligt och mår bättre av att personen i fråga mår bra.
    Jag blamear ingen, det här tror jag ligger i människans natur och gäller även mig själv. Visst är det jobbigt att tänka att det faktiskt mer eller mindre är så här det är? Självklart finns det ju olika former av egocentri, och det är inte direkt såhär man tänker medvetet i praktiken. Jag ser fortfarande olika personer som olika mycket egoistiska, men är det inte så här det ligger till i grundligaste grunden? Hehe. Jag låter säkert überbitter, men allt kretsar ju kring ens egen existens så det är rätt logiskt om man tänker efter. 
   EHE. Det var bara en tanke som slog mig. Har jag fel? Observera att det här bara är abstrakta vardagsspekulationer baserat på absolut ingenting. Så jag är öppen för konfrontation :D

Kände bara för att skriva något annat än vad jag gör om dagarna. PUSS.

hej hallå bloggen

Jag fick en hel del fin respons på min blogg igår, så jag tänkte göra ett försök att hålla mina fans intresserade höhö. Tack ska ni ha! <3
   Palle är i Turkiet den här veckan så jag och Hettan chillade ensamma i skolan och kom in på konversationer om nötskal och fetma. Det brukar ofta sluta så när inte Pallziboi är med och håller ordning på oss höhö. Ne, vi saknar dig allt! Annars var det en relativt härlig dag. Jag hittade t.ex Bob Dylans Blonde on Blonde på en CD-utförsäljning för bara 44,50:-. YAY!

            

Skolan är i princip över; idag lämnade vi in det sista betydande arbetet. Nu återstår för min del bara en franskaredovisning och en bokrapport av Doktor Glas. Det är galet att det snart har gått ett år sedan vi började gymnasiet. Tiden går läskigt fort ibland. Alldeles för fort om jag får säga det själv.

 
Jag och hettsie!

Nu sitter jag och fikar, medan jag funderar på vad som gör en bra och läsvärd blogg. Jag kommer inte fram till något utom egopics och dagens outfits. För det är väl sånt vi vill se? Hehe. Men så blir det tyvärr inte. Jag är dock (dick) öppen för förslag om vad som kan tänkas tas upp. Vad intresserar just Dig? Skicka in ditt svar här och gör din röst hörd! ..skojar inte, jag skulle verkligen uppskatta det. Jag är trots allt en ytterst oerfaren bloggare.

Tschüss!

..det här måste ni bara läsa..

Eftersom matten är evigt avklarad, och Hellman gav oss ledigt för "eget arbete"  idag så har jag varit hemma hela dagen (franskan kan ta sig). Jag hade tänkt att skriva på min uppsats, eftersom den ska lämnas in imorgon, men jag har hittils inte fått ur mig mer än en mening. Så jag har tillbringat dagen med min favorit sysselsättning; att sitta vid datorn och göra absolut ingenting (toppat med Top Model och Sex and the City). Det är alltid när jag har som minst att göra som jag inte har lust med någonting alls.
Det är najs att jag skriver här fast ingen människa i världen utom jag själv vet att den här bloggen finns. Jag kanske skulle ta och kläcka nyheten. 
  
känner för att åka tillbaka till Porto.
Nej nu tillbaka till balterna. Uz redzēšanos! 

Vårigt värre!

Tänkte bryta den pinsamt seriösa stämningen här på min nya blogg med en mysig liten vårbild jag tog idag.

Jag tänkte bryta den pinsamt seriösa stämningen här på min än så unga blogg med en trevlig, överredigerad vårbild som jag tog idag. Jag har ägnat hela dagen åt balter och nazister, så det var skönt att komma ut en sväng på kvällen. Chillade middag med mamma och Stig på Taxinge krog och rundade av med en promenad i vårsolnedgången. 

Ingen skola imorgon :D

¡Hola!

Jahapp, så nu har även jag tagit mig i kragen och skaffat mig en blogg. En riktig blogg :D

Syften: • Jag är sjukt taggad på att blogga.
             • Jag vill dela med mig av mina tankar och mitt otroligt intressanta liv.             
             • Jag vill vara lite hippare.
             • Jag vill ha en anledning till att lägga upp bilder som inte är tillräckligt arty för DevianArt.
             • Jag vill utveckla min förmåga att uttrycka mig i skrift.
             • Jag vill promota min konst.
             • Jag vill kunna länka med min egen stencoola bloggadress när jag kommenterar på andras bloggar.
             • Jag vill lämna ut mig själv på internet?

..för att bara nämna några få. Här kommer det alltså inom en snar framtid vara fullspäckat med sisådär lagom trista inlägg, men förhoppningsvis desto trevligare bilder! För en bild säger mer än tusen ord! 

Enjoy my new wicked awesome blog. 

Frida


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0